WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVK Roam Koninksem  0 - 5 F1 (2-2)

DATUM 04-02-2005  20:50

DOELPUNTEN 1-0 Nevelsteen, 2-0 Zouthane, 2-1 Duric, 2-2 Corswarem, 3-2 Zouthane, 4-2 Nevelsteen, 5-2 Kodalci, 5-3 Duric, 6-3 Verschueren, 7-3 Vanderperre

VERSLAG Beide ploegen startte behoudend aan de wedstrijd. In 3de minuut kon Nevelsteen, na balverlies bij de bezoekers, alleen op keeper Poismans afgaan en meteen de score openen, 1-0. Even later veroverde Zouthane de bal en deze kon na een knappe actie de score op 2-0 brengen. De wedstrijd bleef goed op en af gaan, maar Koninksem kwam beter en beter in de match. In de 10de minuut bracht Duric de stand op 2-1. Koninksem drukte door en nog geen minuut later bracht Corswarem de bordjes in evenwicht, 2-2. Zo bleef het tot de rust al hadden beide ploegen nog wel wat kansen de nek omgevrongen.

In de tweede helft maakte Wezel er snel 3-2 van via Zouthane. Deze stand bleef een hele tijd op het bord staan en dit was vooral de verdienste van Wezelgoalie Maes. In de 28ste minuut was het dan zover, Nevelsteen maakte er 4-2 van. Wezel kon nu op de counter gaan spelen en nog geen 2 minuten later maakte Kodalci er al 5-2 van. Met nog 5 minuten te spelen ging Koninksem met een vliegende keeper spelen. Dit resulteerde meteen in een doelpunt gescoord door Duric, 5-3. Gelukkig voor Wezel kon Verschueren vlak daarna een knappe individuele actie mooi afronden en op die manier Wezel weer wat ademruimte geven. Koninksem trachtte nog even de druk te verhogen maar het was Wezel dat na een mooie actie van Zouthane, Vanderperre de 7-3 zag scoren. Meteen was de eindstand bekend en door het gelijkspel van Wommelgem is ZVK Wezel de nieuwe leider in 2de B.

Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Zouthane, Duquet, Vanderperre, Vervecken, Verschueren, Kodalci, Swerts, Nevelsteen, Van Hoof

Kern Roam Koninksem: Poismans, Selimovic, Hoste, Verdin, Corswarem, Rouckaerts, Hounhanou, Piette, Duric, Croughs

Scheidsrechter: Willemarck Patrick